Proprietăți:
Material: silicon
60 x 40 CM
Dimensiunea paginii: în imagine
Rețetă simplă de macaron Ingrediente: 50 g zahăr Pregătire: Migdalele sunt măcinate o dată cu zahărul pudră și apoi cernute. Adăugați un
vârf de sare în albușuri și apoi începeți să bateți, când a
început să albească, adăugați zahărul o lingură. Odată ce spuma este atât de
dură încât nu curge pe partea laterală a tigaiei, adăugați zahărul de migdale pe
lingură. Umpleți-le în dozatorul de aluat și apoi apăsați-le în matrițe, cu
grosimea de 3-4 milimetri. Timpul de coacere este foarte greu de determinat, depinde foarte mult de cuptor, așa că merită să încerci mai întâi câteva bucăți. Nu utilizați amestecul de aer dacă are o astfel de funcție în cuptor, deoarece va usca aluatul și nu va fi ușor cremos în interior. Temperatura ideală de coacere este de 150 de grade și merită să coaceți prăjituri timp de 13-14 minute. După coacere, nu murdăriți până nu s-a răcit complet. |