Forma de silicon -Macarons
Proprietăți:
Material: silicon
30 de părți
Dimensiunea foii: 25,5 cm × 28 cm
Dimensiunea matrițelor: 38 mm
diametru
Ingrediente:
50 g zahăr
1 praf de sare
180 g albus de ou
400 g zahăr pudră
220 g
migdale măcinate
Pregătire:
Migdalele sunt măcinate odată cu zahărul pudră și apoi cernute. Adăugați un
vârf de sare în albușuri, apoi începeți să bateți, când a început
să albească, adăugați zahărul o lingură. Odată ce spuma este atât de dură
încât nu curge pe partea laterală a tigaiei, adăugați zahărul de migdale pe
lingură. Umpleți-le în dozatorul de aluat și apoi apăsați-le în matrițe, cu
grosimea de 3-4 milimetri.
Bateți punctele proaspăt stoarse (adică foaia de copt) pe masă
pentru a permite ca aerul în exces să iasă. Apoi, lăsați-l să se odihnească timp de
1 oră pentru a face suprafața strălucitoare și netedă.
Timpul de coacere este foarte greu de determinat, depinde foarte mult de cuptor, așa că merită să încerci mai întâi câteva bucăți. Nu utilizați amestecul de aer dacă are o astfel de funcție în cuptor, deoarece va usca aluatul și nu va fi ușor cremos în interior. Temperatura ideală de coacere este de 150 de grade și merită să coaceți cookie-uri timp de 13-14 minute.
După coacere, nu umblati la forma până nu s-a răcit complet.